ボルシチ作り
近所の家なのですが、なぜか一年中家の外にいろんな旗を出していらっしゃいます。
For some unknown reason, these people always have a flag of one kind or another. 最近は春だからか、こんな旗です。 And here's their spring flag. 久しぶりにボルシチを作っています。普段は普通の緑色のキャベツを使うのですが、今日は赤キャベツを使いました。 I made borshch. I do this from time to time. Usually I use green cabbage, but this time I used red cabbage. 赤っぽい材料ばかり集めて刻みます。赤玉ねぎ、赤キャベツ、にんじん、赤ピーマン、缶詰のトマト、そして忘れてならないのが赤カブです。作りかたは簡単。油で炒めてから煮込むだけ。私はオリーブオイルを使います。味付けは化学調味料の入っていないスープキューブと岩塩です。 All kinds of red vegetables are chopped. Red onion, red cabbage, carrot, red pepper, canned (crushed) tomato, and of course, beets. I simply fried them with olive oil, and simmered with some MSG-free soup stock, and seasoned with rock salt. 一応こんなになりました。仕上げはまた後ほど。。。野菜はほんの一つずつなのですが、集まるとすごい量になります。 Here it is... I only use a few each of vegetables, but the result is huge.
by ammolitering3
| 2010-03-28 11:47
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